Julbord och Julcatering

Öppettider Julbord: Boka i god tid via sms: 076-6339485

Mail: boka@vitastenen.se

För företag och andra större sällskap, max 20 pers

även mån- torsd. med start onsdag 27:e nov. 


29:e nov fredag: 18:30            13:e dec fredag: 18:30

30:e nov lördag: 16:00.           14:e dec lördag: 16:00

1:a dec söndag: 14:30.            15:e dec söndag: 14:30


6:e dec fredag: 18:30               20:e dec fredag: 18:30

7:e dec lördag: 16:00               21:a dec lördag: 16:00

8:e dec söndag: 14:30

Julcatering kan beställas för 10 pers och uppåt 

måndag- torsdag med start den 27:e nov. 

Slutdatum: 24:e dec

Beställ i god tid via sms: 076-6339485

Mail: boka@vitastenen.se

           Julbord pris 440:-/pers


Fransk senapssill med äpple och konjak

Sill med lättrökt vitlök och citron, (krämig)

O.P Anderssonsill

Brantevikssill

Matjessill med paprika

Matjessilltartar på vörtbröd med gräslök och dill

Dillmajonnäs

Hovmästarsås


Lättrökt julskinka, (Hampshire från Karlfelts Gård)

Rimmad- och varmrökt biffpastrami

Rökt- och rimmad lammrullad

Rökt- och rimmad fläsksylta

Salami

Leverpaté med konjak


Tranbärschutney

Picklade och syrade rotfrukter

Rödbetssallad

Gulbetssallad

2 olika senap



       Julcatering 230:-/pers



Sill med lättrökt vitlök och citron, (krämig)

Brantevikssill

Fransk senapssill med äpple och konjak

Dill- och fänkålsgravad lax

Lax- och torskpaté

Ägghalva med rom, gräddfil och gräslök

Dillmajonnäs

Hovmästarsås


Lättrökt julskinka, (Hampshire från Karlfelts Gård)

Rimmad och rökt fläskrullad

Leverpaté med konjak


Tranbärschutney

Senap

Picklade och syrade rotfrukter

Rödbetssallad

Gräddfil och rödlök


Janssons frestelse

Köttbullar på vilt, (vildsvin och hjort)

Lättrökta och långkokta revben

Prinskorv på färs från Karlfelts Gård

Brunkål och rödkål


Vörtbröd och julknäcke gräddost


Ris á la malta med saftsås


Inlagd strömming med enbär

Varmrökt lax med äpple, (hemrökt)

Dill- och fänkålsgravad lax 

Rökt makrill kryddad med svartpeppar

Paté på lax, torsk och krabba

Ägghalva med rom, gräddfil och gräslök


Janssons frestelse

Köttbullar på vilt, (vildsvin och hjort)

Prinskorv på färs från Karlfelts Gård

Lättrökta- och långkokta revben, hickory

Omelett med svampstuvning

Brunkål och Rödkål


Vörtbröd och julknäcke

Ädelost och gräddost


Colins julkaka efter farmors recept

Ris á la malta med saftsås

Mandeltårta med citrusmousse och myltade bär

Julgodis

Pepparkakor