Maten

Öppettider för á la carte: måndag- fredag 18.00-22.00                                                              Tunby 34:57 277 45 Sankt Olof

Lördagar: 18.00-22.00.      Söndagar: 13.00-21.00                                                                    Mail:annwilley@live.se

                                                                                                                                                    Sms: 073-330 47 16

Vi tar endast bokningar med val av meny med senast 1 dags framförhållning.

Vid bokning för större sällskap är vi flexibla med tider. 







Förrätter



Halstrade pilgrimsmusslor

krämig soppa på pumpa och jordärtsskocka smaksatt med curry,

picklade äpplen och blomkål

125:-


Colins varmrökta andfilé

sallad med inkokta plommon, dansk blå kornblomst ost, plommon glaze,

emulsion med fermenterad vitlök

125:-


Lilla gröna

getost pannacotta fylld med rostade valnötter, honung och rosmarin, årets skörd

av Vita Stenens syrade och marinerade tomater


125:-


Varmrätter


Ryggbiff på älg

potatis-och älg "en croute"(smördegsinbakad)

mustig älg och svamp sauté, palsternacka puré, lingon

270:-


Halstrad torskrygg

broccoli kräm med strimlad grönkål, räk-och laxmousse på pumpernickel,

pootatiskrokett med västerbotten, smörig chardonnay sås

270:- 


Vita Stenens gröna

Arancini, (små friterade "risottobollar"), fyllda med karl johan, kantarell och parmesan,

Colins sommartomat- och karl johan ragu, örtmarinerad bondbönssallad

235:-


Efterrätter


Vita Stenens klassiska brie de meaux

myltade skogsbär, honung, friterad persilja

105:-


Årets Äpplen

fransk äppelkaka med kanel och mandel, äppelkompott, vaniljglass

95:-


Symfoni med choklad och Fudge

krispig botten på choklad och jordnötssmör, mörk choklad mousse

fylld med fudge och jordnötter, fudge kräm, vispad grädde

95:-