Maten

Öppettider för á la carte: måndag- fredag 18.00-22.00                                                                      Tunby 34:57 277 45 Sankt Olof

Lördagar: 18.00-22.00.      Söndagar: 13.00-17.00 "Sunday Roast"                                                                            Mail:annwilley@live.se

                                                                                                                                                            Sms: 076-633 94 85/073-3304716

Vi tar endast bokningar med val av meny med 1 dags framförhållning.

Vid bokning för större sällskap är vi flexibla med tider. 




Förrätter

 

Havskräftssoppa med krämig fisk- och skaldjursgömma,

chutney med blomkål och curry

115:-

 

Colins varmrökta ankbröst

med gremalata, messmörsglaserad svartrot, 

rönnbärsmarmelad

120:-

 

Vita Stenens lilla gröna,

blomkål på 3 sätt, (picklad, puré och shutney)

salsa verde

98:-

 

Varmrätter

 

Ryggbiff och wallenbergare av dovhjort,

rotselleri- och västerbottenkrokett, pumpapuré med timjan,

mustig rödvinssås, myltade havtorn och lingon

255:-

 

Halstrad piggvar,

fisk- och skaldjursballotine, tartlette på potatis och spenat,

chablissås, (tryffel, mushy peas) 

255:-

 

Vita Stenens gröna,

helbakad rotselleri, potatiskrokett med västerbotten,

tomatconcasse, picklade kantareller, syrade rotfrukter,

ärtpuré

215:-

 

Efterrätter

 

Mandeltårta med lemoncurd och passionsfrukt,

dolce leche, salta mandelsmulor

85:-

 

Brie de meaux friterad i filodeg

skogsbär, friterad persilja, honung

95:-


Chokladmousse med rom,

äppel- och päronkompott, chokladtryffel med nötter

85:-

 

 

 

 





Fars dag 10:e november



Hjortstek, (dovhjort från Kristinehof),

med kantarellsås, rödkål, rårörda lingon,

rostade rotfrukter och potatis,

och lite tillbehör


Dessertbuffé och för barnen även våfflor

Kaffe


185:-


Barn under 12 år, 125:-