Maten


Öppettider för á la carte: måndag- fredag 18.00-22.00                                                                      Tunby 34:57 277 45 Sankt Olof

Lördagar: 18.00-22.00.      Söndagar: 13.00-17.00                                                                            Mail:annwilley@live.se

                                                                                                                                                            Sms: 073-330 47 16

Vi tar endast bokningar med val av meny med 1 dags framförhållning.

Vid bokning för större sällskap är vi flexibla med tider. 




Förrätter

 

Nordisk tapas

havskräftsoppa i kopp, färska räkor, 

emulsion på brynt smör och dill


115:-

 

Colins varmrökta anka

gremolata, messmörsglaserad svartrot,

lingon- och havtornsmarmelad,


120:-

 

Vita Stenens lilla gröna,

jordärtskocka, tryffelkräm, grön pestosalsa,

krokett med karljohansvamp, rotselleri

och lagrad ost

98:-

 

Varmrätter

 

Pepparstek (ryggbiff)

röstipotatis med tryffel, friterade lökringar, shitaki och endive,

cognacsflamberad grönpepparsås 


245:-

 

Piggvar och lax

filodegsinbakad piggvar och lax,

fylld med grönärtspuré, stuvad savoykål och

svamp, jordärtskocksås

255:-

 

Vita Stenens gröna,

savoykålslindad getost med rosmarin och honung,

getostpannacotta, pumpakräm, syrade betor, hasselnötter

215:-

 

Efterrätter

 

Mörk chokladmousse 

på browniebotten med hallon och marshmallows

85:-

 

Brie de meaux friterad i filodeg

skogsbär, friterad persilja, honung

95:-


Citronpaj på rulltårtebotten

mango- och passionfruktspuré, hallonsorbet

85:-